Faceți căutări pe acest blog

vineri, 26 octombrie 2007

BitDefender, singurul antivirus care 'vede' virusii din Phone

Antivirusul romanesc a detectat fisierele create pentru a exploata vulnerabilitati in browserul Safari de pe iPhone.

Diversele modalitati de „deblocare“ a iPhone aparute in ultima perioada, ce permit inlaturarea restrictiei legate de tipul de software care poate fi instalat si utilizat sau a restrictiei legate de reteaua de telefonie in care poate fi utilizat telefonul, au determinat aparitia unor brese de securitate. Aceste actiuni lasa fara protectie iPhone-ul in fata hackerilor, care pot utiliza vulnerabilitatile respective, pentru a instala si a rula softuri arbitrare, beneficiind de drepturi depline (mai mari chiar decit ale posesorului), sustine un comunicat al Softwin, compania-mama a BitDefender.

BitDefender este, pina in acest moment, singura tehnologie de securitate care detecteaza fisierele de tip TIFF care circula pe Internet si care au fost special create pentru a exploata vulnerabilitati aparute in browserul Safari al iPhone. Vulnerabilitatea este prezenta atit in versiunea 1.1.1 a iPhone, cit si in cele anterioare.


Citeste articolul "BitDefender, singurul antivirus care 'vede' virusii din Phone"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...