Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 octombrie 2007

Au început înscrierile pentru adrese pe domeniul .asia

De astăzi, guvernele şi companiile doritoare pot aplica pentru înregistrarea pe domeniul ".asia", potrivit BBC. Companiile vor putea să-şi înregistreze propria marcă pe acest domeniu, iar guvernele se pot înscrie pe liste pentru a le fi rezervate anumite adrese.

Pentru publicul larg, acest domeniu va fi disponibil începând cu luna februarie 2008.

Lucrul la acest domeniu a început în 2000, iar organizaţia DotAsia Organisation a primit aprobarea de a înfiinţa domeniul în 2006. Spre deosebire de alţi administratori de domenii, DotAsia Registry plănuieşte să organizeze o licitaţie pentru adresele dorite de mai multe organizaţii.

.asia este pe locul doi, în clasamentul domeniilor regionale, după europeanul .eu, care a început să se vândă în aprilie 2006. Vor urma şi domenii pentru Africa şi America Latină.

Şeful executivului de la compania ce administrează domeniul .uk, Lesley Cowley, susţine că domeniile regionale sunt o bună opţiune, doarece multe state impun condiţii dure pentru folosirea adreselor cu codul de ţară. Acesta se aşteaptă ca domeniul să fie căutat de companii care au nevoie să-şi protejeze marca în regiunea lor.

Sursa: Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...