Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 septembrie 2007

Politia investigheaza aparitia lui Superman pe cer

Politia investigheaza aparitia lui Superman, dupa ce mai multi sateni din satul Gemeni din Mehedinti au declarat ca l-au vazut zburand pe cer.

Aproape 20 de sateni sustin cu tarie ca au vazut o persoana imbracata intr-un costum albastru, zburand pe cer, semanand perfect cu Superman.

Ofiterii de politie au luat declaratii scrise de la toti martorii si au marturisit ca descrierile sunt aproape identice.

"Am vorbit cu oameni de diferite varste care sunt persoane de incredere din satul nostru", a declarat politistul Ion Anuta.

"Toti au spus ca au vazut o creatura ciudata care zbura deasupra caselor intr-un costum de un albastru stralucitor. Trebuie sa vedem ce se va intampla in continuare", a adaugat acesta.

"Arata exact ca Superman si zbura cam la 100 de metri inaltime intr-o pozitie verticala. Nu s-a auzit niciun sunet si nu a lasat fum in urma lui", a declarat Constantin Toader, unul dintre martori.

Sursa: Ananova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...