Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 septembrie 2007

Nou display de 24" de la HP

HP a dezvaluit un nou tip de ecran pea care-l va pune in vanzare cat de curand, ultimul lor produs din aceasta categorie fiind un display cu diagonala de 24 de inci si este de tip LCD
Noul HP w2408 are tehnologia BrightView care ajuta in ceea ce priveste nereflectivitatea sa si-i da un unghi de vizualizare foarte mare, de 160 de grade pe orizontala si pe verticala.



Monitorul este capabil HDCP, normal atunci cand este cuplat cu o placa video capabila de acest standard, are un gamut de culoare de 92% facandu-l unul dintre displayurile cu cele mai naturale culori de pe piata, in dotarile lui mai gasim un hub USB cu 4 porturi si doua boxe integrate de cate 2 w fiecare.
Deasemenea intre faciliati mai intalnim posibilitatea de rotire a sa si vine cu soft care ajusteaza automat imaginea atunci cand este rotit, aspectul sau este bineinteles de tip 16:9 iar caracteristicile sale tehnice sunt bineinteles si ele de top: rezolutie native de 1920x1200, luminozitate reala de 400 nit iar contrastul este de 1000 la 1, timpul de raspuns este de 5 milisecunde (Tr-Tf).

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...