Faceți căutări pe acest blog

duminică, 16 septembrie 2007

A murit Colin McRae

Fostul campion mondial Colin McRae a murit aseara intr-un accident de elicopter. In elicopter se mai aflau alte trei persoane, printre care si fiul lui McRae, Johnny, in varsta de cinci ani. "Am inteles ca era elicopterul sau. Colin era la bord", a declarat agentul sau, Jean Eric Freudiger. Toate cele patru persoane aflate in elicopter au murit in urma impactului.Avionul s-a prabusit ieri in apropiere de casa din Jerviswood, Lanarkshire proprietatea lui McRae.


Colin McRae avea 39 de ani si a fost primul britanic care a reusit sa ajunga pe primul loc in 1995 intr-una dintre cele mai spectaculoase competitii ale motorsportului, World Rally Champion pilotand pentru Subaru. Una dintre cele mai de succes serii de simulatoare de raliu poarta numele Colin McRae iar primul joc a aparut la sfarsitul anilor '90 si se numea Colin McRae Rally. In urma cu doar cateva zile s-a lansat cel mai nou joc din seria Colin McRae, pentru Playstaton 3: Colin McRae Dirt.


Cauzele accidentului sunt inca nedescoperite si sunt investigate de politia scotiana.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...