Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 septembrie 2007

Microsoft va mai vinde sistemul de operare Windows XP până în iunie 2008

Microsoft Corp. a anunţat că va mai vinde versiunea de sistem de operare Windows XP până la sfârşitul lunii iulie a anului viitor, amânând cu cinci luni tranziţia către noul său sistem de operare, Windows Vista.

Cel mai mare producător de software din lume a lansat versiunea Windows Vista în luna ianuarie şi plănuia să retragă de pe piaţă sistemul de oeprare precedent, Windows XP, până la data de 30 ianuarie 2007.

Microsoft a declarat că a decis să extindă perioada în care va comercializa versiunea Windows XP pentru a veni în întâmpinarea cererilor producătorilor de calculatoare care au declarat că foarte mulţi clienţi sunt încă interesaţi să cumpere versiunea mai veche a sistemului de operare.

Anumiţi clienţi s-au declarat nemulţumiţi de Windows Vista din cauza unei lipse de compatibilitate cu programele existente şi cu anumite componente.

În plus, cerinţele de capacitate a calculatoarelor pentru a permite rularea sistemului Windows Vista sunt mult prea ridicate pentru majoritate computerelor mai vechi. Microsoft a minimalizat însă aceste critici, precizând că Vista a înregistrat cele mai bune vânzări din istoria grupului informatic.

Sursa: NewsIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...