Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 15 septembrie 2007

Company of Heroes: Opposing Fronts este gold

ocul Company of Heroes: Opposing Fronts este gold au anuntat THQ si Relic Entertainment. RTS-ul se va lansa pe continentul american pe toate platformele la finalul acestei luni.


Kevin Kraff, unul din sefii de la THQ sustine ca "jocul Company of Heroes: Opposing Fronts va genera una dintre cele mai intense experiente RTS care va fi disponibila pe orice platforma iar reputatia celor de la Relic Entertainment este legendara in ceea ce priveste jocurile de strategie. Acesta mai spune ca jocul Company of Heroes: Opposing Fronts va oferi gamerilor o actiune dinamica si brutala pe campul de lupta.


"Company of Heroes: Opposing Fronts va orferi doua campanii noi cu mult mai mult continut decat jocul original Company of Heroes, imbunatatiri ale engine-ului Essence si doua armate unice pentru jocul in multiplayer" a declarat Tarrnie Williams, general manager in cadrul companiei Relic Entertainment.


Varianta pentru PC se va lansa in aceasta toamna.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...