Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 septembrie 2007

100 de premiere la SIAB 2007

Organizatorii promit 50.000 de metri patrati pentru masini si componente la Metro Otopeni, dintre care 3.000 au fost rezervati de Porsche.

200 de marci de autovehicule si subansambluri, dintre care 35 de marci de masini si 100 de modele in premiera pe piata locala, anunta Salonul International Auto Bucuresti 2007 (SIAB). Editia din acest an, organizata intre 5-14 octombrie, va avea loc intr-un nou spatiu, respectiv Metro Otopeni. Suprafata de expunere va fi de 50.000 de metri patrati, in crestere cu 25-30% fata de editia precedenta, din 2005.

„Mai avem inca 6.000 de metri patrati disponibili, care nu au fost insa contractati. Cea mai mare suprafata a fost inchiriata de Porsche Romania, care a contractat 3.000 de metri patrati. Expozantii de subansambluri isi vor prezenta dispozitivele intr-o hala acoperita, pentru autovehicule fiind rezervata o structura usoara, care ii va reuni pe toti producatorii. In acest fel, cred ca vom avea mai putine discutii decit in anii anteriori cu privire la pozitionarea diferitelor marci in hala“, a spus Thierry Hesse, presedintele AMC Promotion, organizatorul evenimentului. El a refuzat sa dezvaluie premierele, argumentind ca de acest lucru se ocupa exclusiv firmele expozante. Potrivit reprezentantilor APIA, mutarea SIAB a fost determinata de spatiul insuficient de expunere de la Romaero Baneasa, in conditiile in care cererea pentru suprafete este mai mare in acest an, iar activitatea de productie de la Romaero nu permite inchirierea unor hale suplimentare.

Mutarea SIAB a fost o decizie obiectiva, pentru ca vechiul amplasament nu asigura suprafata necesara tututor expozantilor. AMC Promotion a organizat editiile din 2003 si 2005 ale SIAB, compania coordonind, de asemenea, desfasurarea Salonului International Auto de la Paris.

Intrarea la Salon costa 15 lei, iar pentru copiii sub 7 ani este gratis. Programul salonului incepe la ora 10.00 si se inchide la ora 20.00. Organizatorii SIAB vor pune la dispozitia vizitatorilor peste 2.500 de locuri de parcare, de trei ori mai multe decit la editia precedenta. Parcarea se va amenaja pe spatiul verde dintre DN 1 si actuala parcare, un spatiu de 800 de locuri destinat vizitatorilor. In afara de acesta, in spatele cladirii va fi amenajata o parcare de 1.800 de lo-curi pentru expozanti. Pentru ca Metro Otopeni este mult mai departe de centrul Capitalei decit amplasamentul din 2005 (Romaero Baneasa), se va incerca fluidizarea traficului pe acest traseu si vor fi dis-ponibile autobuze care ii vor duce pe vizitatorii din Bucuresti la SIAB, acestea avind intervale de plecare de cinci-zece minute. Biletele la salon se pot procura de la ghiseele RATB sau de la poarta SIAB.

Peugeot este singura masina care va lipsi de la Salon

Vor aparea in schimb modelele importate de Tiriac Auto, absente anii trecuti, „incurajate“ de faptul ca Salonul se tine pe terenul lui Tiriac.

La SIAB vor fi toate marcile prezente pe piata, mai putin Peugeot, reprezentantii importatorului nefiind de acord cu noul spatiu de desfasurare. Trust Motors, importatorul Peugeot, a motivat ca spatiul de expunere este impropriu si accesul dificil, in ciuda faptului ca organizatorii au insistat ca acestea vor fi doua dintre avantajele acestei editii fata de celelalte.

„Am considerat ca participarea la SIAB din acest an nu reprezinta un mod eficient de a promova modelele marcii Peugeot din cauza conditiilor improprii de expunere, mai exact spatiul din cort, total neadecvat acestui gen de eveniment, considerat a fi international“, au declarat pentru NewsIn reprezentantii Trust Motors.

Al doilea motiv pentru care Peugeot a ales sa nu participe la SIAB 2007 este legat de conditiile de acces la Salon, mai precis de lucrarile de amenajare care se fac pe Drumul National (DN) 1, au explicat oficialii Trust Motors. „Toate acestea vor duce la diminuarea efectului pe care ar trebui sa-l aiba un salon international“, au mai declarat sursele citate.

Conditiile proaste de participare au fost invocate anii trecuti de Tiriac Auto. La ultimele editii ale SIAB, desfasurate in hangarele Romaero, marcile importate de Tiriac Auto nu au participat, importatorul fiind nemultumit de spatiul redus de expunere si de pretul cerut de organizatori. Acum insa, firma isi va desfasura toate fortele, avind in vedere ca terenul pe care se tine salonul este proprietatea omului de afaceri Ion Tiriac.



Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...