Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 august 2007

Se interzic mobilele in scoli

S-a terminat cu bataile dintre elevi filmate cu telefonul mobil sau cu filmuletele cu profesorii luati peste picior de elevi postate pe internet. Ministerul Educatiei vrea sa interzica orice fel de inregistrare in institutiile de invatamant fara acordul profesorilor.

Elevii nu vor mai avea voie sa filmeze ceea ce se intampla in timpul cursurilor. Daca un elev va fi prins ca butoneaza mobilul in timpul orei risca sa fie exmatriculat sau mutat la alta scoala.

Specialistii din minister spun cã elevii s-ar putea alege si cu dosare penale, daca se dovedeste ca au vandut imaginile filmate. Parintii se opun masurii. Spun ca scenele suprinse de scolari sunt dovezi clare ca profesorii comit abuzuri sau nu ii pot stapani in clasa.

In ultimii doi ani, pe internet au aparut zeci de scene filmate cu celularele in timpul orelor de curs. In jumatate dintre cazuri profesorii au fost cel mult mustrati, iar unii dintre elevii protagonisti s-au ales cu nota scazuta la purtare.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...