Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 august 2007

Se implinesc 30 de ani de la moartea lui Elvis Presley

Pe 16 august se implinesc 30 de ani de cand regele rock'n roll-ului s-a stins din viata. Fanii celebrului cantaret vor avea multe motive de bucurie pentru ca evenimentele in memoria lui Elvis se vor tine lant. La Graceland, resedinta acestuia, se da astazi startul unei saptamani comemorative.

In Memphis vor fi organizate concerte, proiectii de filme si reuniuni in memoria lui Elvis. Cu aceasta ocazie, site-ul eBay a scos la licitatie un pian care i-a apartinut regelui rock-and-roll-ului. Pianul a fost cumparat de Elvis dintr-un magazin din Memphis in 1957. Instrumentul a ramas la resedinta artistului din Graceland pana in 1969 cand a fost inlocuit de un alt pian, oferit de sotia sa, Priscilla Presley. Elvis a murit pe 16 august 1977, la numai 42 de ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Cantaretul a fost gasit inconstient in baia casei sale din Memphis. A fost inmormantat in gradina din spatele resedintei sale Graceland, care a devenit un loc de pelerinaj pentru zeci de mii de fani.

"Suspicios Minds" a fost declarat drept cel mai bun cantec al lui Elvis, conform unui recent sondaj britanic. Fanii care vor fi prezenti la concert vor avea ocazia sa asculte cele mai iubite melodii ale regeului, interpretate chiar de el...Adica vor fi prezentate inregistrari din concertele lui Presley, iar o echipa de instrumentisti va acompania live vocea inegalabila.

Si daca aveti tendinta sa credeti ca formularea de "rege al rock'n roll-ului" este cumva depasita, ei bine, cele 20,000 de bilete sunt deja vandute desi pretul nu a fost chiar la indemana oricui. Americanii au platit 250 $ pentru a fi alaturi de idol-ul lor inca o data.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...