joi, 2 august 2007

Patru noi camere digitale de la Samsung

Cu rezolutii de la 8 la 12 megapixeli si preturi de la 299 la 399 de dolari, noile aparate ofera functii avansate si pot fi folosite chiar in loc de MP3 player.
Compania Samsung a dezvaluit recent patru noi camere digitale care urmeaza sa fie lansate: trei noi „intrari“ in linia sa de produse NV si modelul i85, a treia incercare a companiei de a combina o camera de calitate inalta cu un player media, relateaza publicatia electronica Digital Trends.

Noile modele NV8, NV15 si NV20 vor avea carcase din otel inoxidabil, rezolutii de 8, 10, respectiv 12 megapixeli si interfata Smart Touch de la Samsung, cu butoane sensibile pozitionate in jurul ecranelor LCD de 2,5 inchi: utilizatorii nu trebuie decit sa lase un deget sa alunece pentru a naviga prin setarile si interfata aparatelor. Noile aparate din seria NV vor detine un zoom optic de 3X, sensibilitate pina la ISO 3200, reducere a trepidatiilor, a zgomotului, autoechilibrare a contrastului si tehnologia de detectie a fetei de la Samsung.

Camerele stocheaza imagini pe carduri SD/SDHC si au o memorie interna de 20MB, insa in acelasi timp pot filma la rezolutie VGA la 30 de frame-uri pe secunda.

„La Samsung ne mindrim cu seria NV, pentru ca intotdeauna aduce pe piata lucruri noi prin camerele sale, inclusiv interfata noastra revolutionara Smart Touch. Camerele sint pline ochi cu functii inovative si avansate. NV8, NV15 si NV20 sint orientate catre utilizatorii de camere digitale cu experienta“, a declarat Stewart Henderson, vicepresedinte de marketing al Samsung Opto-Electronics America. NV8, NV15 si NV20 vor fi lansate in septembrie, la preturi indicate de 296, 341, respectiv 370 de euro.

Cu toate acestea, daca cineva doreste o camera de 8 megapixeli, Samsung spera sa aleaga noul aparat i85, care incearca sa imbine o camera foto digitala cu capabilitatile unui player multimedia portabil, astfel incit utilizatorul poate sa isi ia muzica si videoclipurile cu el, fara sa aiba nevoie de un aparat suplimentar. Folosit drept camera, i85 ofera un ecran LCD de 3 inchi, un zoom optic de 5X, reducere a trepidatiilor, detectie a fetei si o sensibilitate de pina la ISO 1600; camera detine, de asemenea, o functie „Wise Shot“, care face doua poze in succesiune rapida, una cu blit si alta cu reducere a luminii, lasind utilizatorul sa o pastreze pe cea mai reusita.

 • i85 - camera foto, MP3 player, video player
  • Camera i85 are si o functie „Fun“, care le permite utilizatorilor sa combine pina la patru imagini separate, folositoare, spre exemplu, pe un site de licitatii.
  • Camera stocheaza imagini pe carduri SD/SDHC si ofera o memorie interna de 256MB.
  • Pentru cei care doresc un player multimedia, i85 ofera boxe stereo cu tehnologie acustica SRS 3D. „Smecheria“ insa consta in faptul ca utilizatorii trebuie sa-si converteasca fisierele MP3, AVI, MOV, WMV sau ASF cu software-ul Digimax Converter, in „citiva pasi simpli“, pentru a le putea folosi pe camera.
  • Daca a tine un set separat de fisiere video sau audio pentru a fi folosite pe camera dumneavoastra vi se pare ceva practic, atunci i85 va poate ajuta.
  • Samsung spune ca i85 va fi disponibila la sfirsitul lunii august, la un pret de 339 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu