Faceți căutări pe acest blog

duminică, 26 august 2007

Mel B a avut o aventura cu doua lesbiene

Melanie Brown, componenta trupei Spice Girls, a avut o legatura cu un cuplu de lesbiene care au declarat public ca sunt de parere ca Mel este intr-o stare psihica fragila in aceasta perioada a vietii ei.

Se pare ca vedeta si-a schimbat orientarile sexuale atunci cand a inceput o relatie cu Christa Parker in varsta de 35 de ani, dupa ce a intalnit-o pe aceasta la portile scolii in care invatau copiii celor doua.

Christa a declarat ca relatia lor a devenit una sexuala in 2005, pe cand Mel B se intalnea cu un director de casting."Eu nu mai facseum sex cu o femeie decat o data in viata...Dar se vedea ca Mel era experimentata cu femeile. Saruta foarte bine", povesteste Parker.

Dupa ce Christa i-a facut cunostiinta cantaretei cu o alta prietena, Elizabeth, in varsta de 26 de ani, cele trei au inceput sa intretina relatii sexuale in mod regulat. "Mel si cu mine eram foarte bune prietene. Ne vedeam in fiecare zi si faceam sex de cateva ori pe saptamana", a mai adaugat "fosta" ei iubita.

Se pare ca Mel isi vedea linistita si de viata ei heterosexuala, dar totul tri-oul a incetat sa mai existe atunci cand a aparut la orizont Eddie Murphy. Dar Christa se declara ingrijorata de starea mentala fragila a fostei Spice si de relatia involburata pe care o are cu recentul ei sot, Stephen Belafonte. Parker sustine ca de cand cu mariajul, telefoanele dintre ele s-au rarit simtitor si isi mai vorbesc doar o data pe saptamana.

"Mel este atat de vulnerabila. Sunt foarte ingrijorata in privinta ei. Sper ca este fericita. Nu vreau sa o vad suferind", a concluzionat Parker.

Sursa: The Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...