Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 august 2007

Jessica Alba lanseaza o noua moda: bikinii cu pinguini

Jessica Alba lanseaza o noua moda: bikinii cu pinguini

Cea mai sexy femeie de pe Planeta asteapta cu nerabdare premiera filmului "Good Luck Chuck", o comedie spumoasa prin care ii va cuceri definitiv pe toti barbatii din lume.

Jessica AlbaIn film, Jessica Alba este Cam, una dintre iubitele lui Chuck – personaj interpretat de Dane Cook. Fiind cea mai sexy femeie din lume, Jessica nu putea sta departe de scenele fierbinti.

Astfel, ea apare intr-o scena de striptease impreuna cu Dane, apoi in cada si in bikini. Ca tot veni vorba de bikini, cu siguranta Jessica Alba va lansa o noua moda: bikinii cu pinguini.

Fara indoiala (si asta se vede si din poza), cand vor vedea aceasta imagine, toti barbatii vor intelege de ce pinguinul de pe bikinii actritei este fericit.

Revenind la film, desi este o comedie, el este inclus la categoria R, adica nu poate fi vazut de catre minori. "Este un film pentru adulti, o comedie romantica, incredibila.

Este interzis minorilor deoarece contine atat imagini, cat si expresii cu continut sexual", a declarat regizorul Mark Hilfrich.

Potrivit surselor din echipa de filmare, scenele fierbinti dintre Alba si Cook au fost foarte pasionale. Atat de pasionale incat, in timpul unui sarut, Jessica Alba si-ar fi spart un molar.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...