Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 4 august 2007

Crysis, amanat - trailer nou

Electronic Arts, a anuntat ca data de lansare a mult asteptatului shooter Crysis dezvoltat de producatorul german de jocuri Crytek a fost amanata pana in preajma sarbatorilor. "Planuim sa lansam jocul Crysis in luna noiembrie," a declarat Warren Jenson, reprezentant al Electronic Arts. Intr-o declaratie ulterioara, EA a anuntat data exacta de lansare a jocului: 16 noiembrie 2007.



"Le multumim fanilor pentru suportul lor si pentru rabdare si suntem incantati sa anuntam ca jocul Crysis va ajunge la ei anul acesta" a declarat, presedintele si directorul executiv al Crytek, Cevat Yerli.

Inca de la prima prezentare a joculi in 2006 la Game Developers Conference, proiectul a cauzat "mass salivation" in randul iubitorilor de shooter-e din cauza nivelului grafie extrem de detaliat. Recent Crysis a primit titlul Best PC Game of E3 la premiile Game Critics Awards.
Iata cateva imagini din jocul Crysis:















Sursa

2 comentarii:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...