Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 august 2007

Canon lanseaza noi modele de camere

Compania Canon a ales aceasta perioada pentru oa introduce cateva modele noi de camere foto, toate fiind adaugiri la serii de success ale lor.
Primele doua modele anuntate sunt din seria “A”, A650IS si A720IS, desi primul model am fi indreptatiti sa credem ca este mai putin avansat in realitate lucrurile stau invers, el avand un sensor de 12.1 megapixeli display LCD de 2.5 inci cu unghi larg de vizualizare si un zoom optic de 6x cu stabilizare a imaginii, modelul A720 are numai 8 megapixeli si un zoom tot de 6x, ambele camere poseda procesorul de imagine DIGIC III iar preturile se vor situa intre 399 dolari pentru A650IS si 249 dolari pentru A720IS .



Deasemenea si la categoria ultra-zoom s-au introdus noi modele, astfel Powershot SX100 este modelul mai putin scump , din aceeasi familie cu S5IS, care va avea un pret de 299 dolari, intre caracteristici intalnim 19 moduri de fotografie, un zoom optic de 10x si 8 megapixeli, si el este dotat cu ultimul procesor grafic DIGIC III, aparatul va mai putea sa inregistreze filme de pana la 4 Gb in dimensiune.
In final Canon a introdus o noua camera adresata segmentului prosumer, Powershot G9, are o rezolutie de 12.1 megapixeli, zoom optic de 6x cu stabilizare, 23 de moduri de fotografie si ultimul procesor grafic DIGIC III, ceea ce o deosebeste de alte modele este posibilitatea de a face fotografii in mod RAW, de o calitate deosebita fiind complet necomprimate, pretul sugerat este de 499 de dolari.




Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...