Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 august 2007

Britney Spears, mai frumoasa ca niciodata

Britney Spears este din nou frumoasa, dar nu in realitate, ci in imaginile din ultima reclama la parfumul "Believe", lansat de renumita firma Elizabeth Arden, potrivit dailymail.com.

Dupa ce a socat intreaga lume prin tunsoarea zero si toalete de prost gust, starleta se afiseaza in posterul publicitar cu un trup zvelt si bronzat si o coafura impecabila.

Noua sa imagine a provocat cele mai rautacioase zvonuri: producatorii pictorialului ar fi folosit o dublura sau ca, pentru ca tatuajele cantaretei lipsesc, fotografiile respective ar fi fost realizate in 1998, fapt care ar explica stomacul plat, neafectat de urmele celor doua sarcini ale artistei.

"Este adevarat ca Britney a intrerupt, la un moment dat, sedinta foto, insa, la scurt timp s-a intors in studio. Singura persoana care apare in reclama nationala pentru parfumul "Believe" este insasi Britney Spears", a declarat purtatorul de cuvant al vedetei.

Daily Mail

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...