Faceți căutări pe acest blog

duminică, 12 august 2007

50 Cent vs. Kanye West

50 Cent este convins ca cel mai recent album al sau va depasi vanzarile viitorului disc al lui Kanye West si este gata sa parieze pe...cariera sa. Ambii solisti isi vor lansa noile albume pe 11 septembrie. Desi veteranul 50 Cent a vandut mai bine, pana acum, decat colegul sau de breasla, cele mai noi pronosticuri spun ca West va fi un rival de temut in aceasta toamna cu CD-ul "Graduation".
"Hai sa marim miza", a declarat rapper-ul site-ului SOHH.com intr-un interviu postat vineri. "Daca Kanye West va vinde mai multe albume decat 50 Cent in 11 septembrie eu nu voi mai compune muzica. Voi compune si voi lucra cu alti artisti, dar nu voi mai scoate albume solo", a tinut sa precizeze 50 Cent.

Desi agentului lui West i-a fost trimis un e-mail, acesta nu a raspuns imediat. Curtis James Jackson, caci acesta este numele real al lui 50 Cent, a mai incercat si in trecut sa-si discrediteze colegul. In 2005 el a sugerat ca popularitatea solitului in varsta de 29 de ani nu ar fi fost posibila fara existenta succesul lui.

Cu toate astea, ei au colaborat de curand in studio. Rezultatul muncii lor nu este prevazut sa apara in niciunul dintre albume celor doi.

Ultimul album solo al lui 50 Cent,"The Massacre", a fost cel mai bine cotat album al anului 2005, cu peste 1,14 milioane de copii vandute in prima saptamana de la aparitie. In acelasi an, "Late Registration" al lui West a vandut 860,000 de copii...tot in prima saptamana.

Sursa:Yahoo News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...