Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 21 iulie 2007

Yahoo are profit de 161 milioane dolari

Yahoo, al doilea motor de cautare pe internet din lume, a afisat un profit net trimestrial de 161 milioane dolari, in scadere fata de suma de 164 milioane dolari din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit rezultatelor financiare ale companiei. Profitul inregistrat de Yahoo in trimestrul al doilea inseamna un castig de 11 centi/actiune.


Acesta este primul raport financiar al companiei de cand cofondatorul Jerry Yang l-a inlocuit pe Terry Semel in functia de director general. Yahoo a avertizat ca vanzarile din 2007 vor fi mai scazute fata de estimarile initiale, deoarece Yahoo continua sa se bata cu rivalul sau, liderul din industria cautarii pe internet, Google pentru castigurile obtinute din publicitatea online.
Cotatia actiunilor Yahoo a coborat marti cu aproximativ 4%, dupa ce s-a apreciat cu peste 3% in tranzactionarea de pe Nasdaq.

Yahoo, cu sediul in Sunnyvale, California, a anuntat vanzari in valoare de 1,7 miliarde dolari in trimestrul al doilea, in crestere cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Yahoo a afisat vanzari de 1,24 miliarde dolari, cu exceptia castigurilor generate de reclama, pe care compania le imparte cu partenerii ei, in crestere cu 11% fata de aceeasi perioada din 2006.

Sursa: AP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...