Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 iulie 2007

Un copil de 4 ani a intrat in coma alcoolica

Caz şocant, la Galaţi. Un copil de 4 ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă în comă alcoolică. Nu este vorba de un simplu accident, atât mama cât şi medicii confirmă că micuţul este consumator înrăit de alcool. Medicii spun că nu au mai văzut în viaţa lor aşa ceva. Au primit la secţia de terapie intensivă un copil de 4 ani în comă alcoolică profundă. Micuţul Cezar nu este un novice în ceea ce priveşte alcoolul. Mama lui spune că nu este prima oară când băieţelul consumă alcool. ,,Vin şi bere bea, dar nu şi tărie," aceasta este declaraţia mamei sale.

Se pare că la mijloc nu este însă vorba de un simplu accident, atât mama cât şi medicii confirmând că micuţul este consumator cronic de alcool. Direcţia de Protecţie a Drepturilor Copilului a început ancheta şi s-ar putea ajunge chiar la îndepărtarea copilului din mediul familial.

Mama micuţului mai are încă trei copii de 16, 14 şi respectiv 11 ani, dar spune că aceştia nu împărtăşesc pasiunea pentru băutură a mezinului familiei.
Sursa: Antena3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...