Faceți căutări pe acest blog

luni, 30 iulie 2007

Politia vrea ca site-ul "You Tube" sa fie monitorizat

Recent, clipuri video infatisand copii care se bat au fost postate pe site-uri de internet ca You Tube sau Liveleak. Din aceasta cauza, politia a cerut ca acestea sa fie strict supravegheate.

Pentru ca violenta a inceput sa fie din ce in ce mai prezenta on-line, autoritatile au somat companiile de internet sa monitorizeze continutul si sa indeparteze orice clip de acest gen. In replica, site-ul You Tube a raspuns ca nu angajeaza pe nimeni pentru aceasta activitate si lasa la latitudinea vizitatorilor decizia de a semnala orice material inadecvat.

Site-ul, proprietate a Google, considera ca orice amestec in selectia clipurilor este o forma de cenzura, care nu se incadreaza in rolurile unei companii private.

"Din pacate, ca in orice mijloc de comunicare, exista o minoritate care vrea sa incalce reguluile. Pe You Tube este interzisa postarea de materiale pornografice sau violente. Nu vrem astfel de filmulete si, nici comunitatea nu isi doreste acest lucru", a declarat un purtator de cuvant al site-ului.

Cu toate astea, cu un simplu click, poti vedea tineri care isi lustruiesc armele si lovesc masinile politiei sau sparg geamurile masinilor, copii de 11 ani care se bat si alte forme de agresiune.

"Sunt responsabili pentru continutul produsului lor. Ei scot un profit din asta", a declarat seful politiei, Brian Moore.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...