Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 iulie 2007

LG oferă acces la YouTube de pe telefoanele sale mobile

Exclusivitatea de pe piaţa telefoanelor mobile în privinţa accesului la serviciul YouTube numai prin intermediul dispozitivului iPhone va înceta în curând. LG a anunţat că a încheiat un acord cu site-ul pentru a oferi materiale video pe gama sa de telefoane, în cursul acestui an.

Spre deosebire de Apple, LG intenţionează să le ofere clienţilor săi o opţiune care le permite să înregistreze materiale video pe telefon, pe să poată, apoi, să le încarce pe site.

YouTube a lansat deja o versiune a site-ului său într-un format destinat dispozitivelor mobile, însă astfel de contracte strâng legăturile dintr site şi telefoanele mobile. LG a mai lucrat până acum cu Google pentru a oferi diferite aplicaţii precum posibilitatea de a efectua căutări, hărţi şi de a accesa serviciul Gmail de pe telefoanele companiei

Apple anunţase în urmă cu două săptămâni că va oferi posibilitatea vizionării de materiale video de pe YouTube, pe AppleTV şi pe iPhone.

Sursa: Chip

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...