Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 iulie 2007

GTA IV, trailer nou

Rockstar a lansat al doilea trailer pentru jocul Grand Theft Auto IV. In trailerul care poarta numele "Looking For That Special Someone" il putem "admira" pe protagonistul acestui joc, Niko Bellic.

Privitorii vor putea observa o multime de elemente de gameplay care nu se regasesc in anterioarele jocuri GTA. Printre ele se numara abilitatea de a te agata de elicoptere sau de partea din spate a vehiculelor, posibilitatea de a sparge usi si aceea de a vedea din interiorul vehiculului urmele gloantelor ce lovesc parbrizul.

Rockstar si-a anunţat deja planurile de a lansa o versiune limitata a jocului, numita Grand Theft Auto IV Special Edition. Acest pachet va contine un exemplar al jocului GTA IV, o carte cu desene artistice, un CD cu melodii alese din soundtrack-ul jocului, un breloc exclusiv si o geanta in editie limitata, toate acestea prezentate intr-un seif din metal.

GTA IV se va lansa in Statele Unite ale Americii pe PS3 si Xbox 360 in octombrie 2007.

Sursa: Hit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...