Faceți căutări pe acest blog

luni, 30 iulie 2007

Doi hackeri rusi au furat 500.000 de dolari

Doi hackeri rusi au furat 500.000 de dolari in doi ani din conturi bancare turcesti, au declarat anchetatori din Ministerul de Interne al Rusiei. Doi barbati au cumparat un server, care putea accesa de la distanta un computer gazduit intr-un centru de date din SUA si o aplicatie speciala, capabila sa infecteze calculatoare din sistemul bancar din Turcia cu un virus troian pentru a obtine informatii despre conturi bancare, au explicat anchetatorii.


Unul dintre hackeri a fost arestat, iar al doilea se afla pe lista federala de infractori cautati. Dupa ce au procesat informatia obtinuta, hackerii au transferat banii in conturile colaboratorilor turci, iar acestia din urma le-au platit serviciile cu bani cash.

Potrivit comisiei de anchetatori a Ministerului de Interne, din februarie 2005 pana in aprilie 2007 au avut loc 265 de transferuri de bani.
Unul dintre barbati a fost arestat in iunie, fiind acuzat de frauda, fiind retinut pana la proces in centrul de detentie din regiunea administrativa Samara.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...