Faceți căutări pe acest blog

joi, 19 iulie 2007

Cele mai asteptate jocuri video in 2007

La E3 2007 au fost anuntate jocurile video care vor face toamna interesanta.

Ultima parte a anului 2007 se anunta a fi una foarte agitata, din punctul de vedere al lansarilor de jocuri video. Publicatia „PC World“ a creat lista celor mai asteptate 15 jocuri video din acest an, pe baza anunturilor facute la E3 (Electronic Entertainment Expo - cea mai mare expozitie de jocuri video din lume). Sa vedem care sint acestea.

Halo 3 este cel mai asteptat joc al anului 2007. Versiunea pentru Xbox 360 apare in septembrie, iar succesul sau este garantat. Chiar daca unii gameri au fost dezamagiti de versiunea de multiplayer beta, toti asteapta versiunea solo si spera sa fie cel putin la fel de buna precum originalul din 2001.

Crysis, varianta pentru PC, apare in septembrie 2007. Un fel de continuare a Far Cry de la Crytek, de la Crysis se asteapta cea mai buna grafica vazuta vreodata pe PC. Mediul inconjurator poate fi modificat in lupta, iar inamicul intelege perfect relatia sa cu obiectele din jur.

Grand Theft Auto IV pentru PS3 si Xbox 360 apare in octombrie 2007. Continuarea celebrei serii de la Rockstar are loc in Liberty City in 2007 si este probabil cea mai detaliata simulare a orasului New York din istorie.

Super Mario Galaxy pentru consola Wii vine in noiembrie si este realizat de insusi creatorul Mario, Shigeru Miyamoto. De aceasta data, pentru a controla personajul va trebui sa folositi celebra Wii Remote.

BioShock pentru PC si Xbox 360 urmeaza sa fie lansat in august. Personajul principal este un amnezic care va trebui sa traga in tot ce misca sub ape. Jocul va avea cele mai bune efecte vizuale pentru apa, sau cel putin asa promit producatorii.

Unreal Tournament III pentru PC, PS3 si Xbox 360 este asteptat in toamna. Jocul va fi primul livrat care va beneficia de uluitorul motor grafic Unreal Engine 3.

Assassin’s Creed pentru PC, PS3 si Xbox 360 apare in noiembrie si este adus de Ubisoft Montreal, „responsabilii“ pentru Rainbow Six: Las Vegas. Cu trei orase create pe baze istorice si cu misiunea de a ucide noua personaje istorice aflate in spatele Cruciadelor, Assassin’s Creed promite sa depaseasca titlurile anterioare.

Guitar Hero III: Legends of Rock vine in toamna pe PS2, PS3, Xbox 360 si Wii. Slash, fostul chitarist al formatiei Guns N’Roses, a confirmat ca va fi unul dintre personaje.

Rock Band va fi lansat in noiembrie 2007 si va fi disponibil pe PS3 si Xbox 360. Singurul potential concurent al Guitar Hero permite unui numar de pina la patru jucatori sa formeze o trupa in care sa-si aleaga oricare instrument.

Celebra serie Call of Duty vine cu versiunea 4 pe PC, PS3 si Xbox 360 in octombrie. Numita Modern Warfare, aceasta versiune isi ia adio de la WWII si se bazeaza pe razboiul modern. Producatorii spun ca exista si un „mod real“, in care un glont in picior va face personajul principal sa cada, iar unul in piept va insemna moarte instantanee.

Age of Conan: Hyborian Adventures va fi disponibil din octombrie pe PC, PS3 si Xbox 360. Este cel mai asteptat joc multiplayer (gen World of Warcraft) al momentului. In lupta, jucatorii vor avea posibilitatea de a tinti anumite parti ale corpului si de a crea formatii de lupta cu alti jucatori.

Ultimele patru jocuri asteptate in acest an sint Heavenly Sword (PS3), care vine in septembrie, Metroid Prime 3: Corruption (Wii) care apare in august, Warhawk (disponibil pe PS3) in septembrie si World of Conflict (PC si Xbox 360), care apare in septembrie si despre care se spune ca va fi una dintre cele mai bune strategii in timp real din ultimii ani.

Sursa: Cotidianul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...