Faceți căutări pe acest blog

marți, 10 iulie 2007

Andreea Balan ar vrea sa cante din nou in Andre

Cantareata Andreea Balan ne-a declarat ca ar fi dispusa sa se implice din nou in proiectul Andre, in cazul in care fosta sa colega, Andreea Antonescu, ar avea iar succesul de altadata: “Nu as exclude aceasta varianta, mi-ar placea sa cantam din nou impreuna, in formula Andre. Problema este ca eu acum am un drum, pe care am pornit bine. Sunt implicata in cariera mea solo. Si Andreea are un album de lansat. Sa vedem ce reactie va avea publicul cand va reaparea pe piata. Daca va avea si ea succes si lumea o va cunoaste ca inainte, m-as implica intr-un nou proiect alaturi de ea. Cred ca ar fi o reusita, de ce nu?”.

In loc de vacanta, cånta pe litoral
In prezent, Andreea negociaza contracte cu organizatorii de spectacole la teatrele de vara de pe litoral. Artista este de parere ca merita sa cante toata vara la mare si sa nu isi ia vacanta: “Tocmai m-am intors din Germania si Irlanda. Desi am avut si acolo concerte, a fost ca un fel de vacanta, deci nu are rost sa plec acum undeva cu Keo. O sa cant toata vara pe litoral. Merita, din punct de vedere financiar, in cazul in care ai trei spectacole pe seara, se castiga bine”. Intrebata ce planuri de viitor are impreuna cu iubitul ei, Keo, Andreea ne-a spus ca nu se grabeste sa se casatoreasca, pe motiv ca pune cariera pe primul plan: “Amandoi suntem tineri si trebuie sa ne ocupam de carierele noastre. Si, in plus, suntem doar de un an si jumatate impreuna. Nu are sens sa ne grabim”.

Sursa: Gardianul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...