Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 iulie 2007

A4Tech GLaser X6-60D

Un mouse interesant vine din partea celor de la A4Tech ce ofera o solutie low-budget pentru utilizatorul “casnic” in segmentul mousilor bazati pe tehnologia laser.

Mouse-ul A4Tech Glaser X6-60D vine echipat cu un senzor laser ce ofera o rezolutie de 1000DPI, 3 butoane plus unul ce are rol de dublu-click si o rotita de scroll. Mouse-ul se poate conecta atat pe USB cat si pe PS2 datorita adaptorului inclus in pachet.

Ce este atat de deosebit la acest mouse? Ei bine pretul este unul din principalele argumente, situandu-se in jurul sumei de 25 Ron iar pentru un asemenea pret dotarile sunt mai mult decat suficiente.

A4Tech GLaser X6-60D 1

Pe langa cele mentionate anterior cei de la A4Tech se lauda ca senzorul functioneaza pe 99% din suprafete, inclusiv cele transparente sau reflectorizante. Ei bine in teste s-a demonstrat ca in mare parte au dreptate, existand insa unele mici salturi cand testul s-a facut pe un geam de sticla.

Mouse-ul are o culoare neagra si este acoperit cu un plastic mat pe majoritatea parte a corpului (mai putin partea din spate unde este folosit un plastic lucios). O veste proasta pentru cei care prefera mouse-urile grele este ca acesta este usor, nesimtindu-se in mana. Roata de scroll isi face treaba bine iar butoanele par solide (in special cel de dublu-click) desi nu sunt tocmai silentioase.

A4Tech GLaser X6-60D 3

In concluzie, daca aveti nevoie urgenta de un mouse si nu sunteti extrem de pretentiosi (butoane multe, greutate, materiale antiderapante) acesta vi se potriveste destul de bine indiferent daca sunteti dreptaci sau stangaci.

A4Tech GLaser X6-60D 2

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...