Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 august 2007

Nokia străluceşte cu noua gamă de telefoane „Prism”

Nokia a lansat două noi modele de telefoane care vor fi disponibile, iniţial, numai în Europa. Cele două aparate fac parte din gama intitulată „Prism Collection”, caracterizată de butoanele în formă triunghiulară şi de culorile care refractează lumina.

Nokia 7900 reprezintă vârful gamei Prism, include o carcasă cu inserţii din aluminiu şi un display de tip Organic LED. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă de 49 de culori pentru lumina care vine din spatele tastelor şi înconjoară ecranul.

Nokia susţine că „fundalul viu” al telefonului se schimbă subtil pe parcursul unei zile, în funcţie de factori precum ora şi puterea semnalului. Pe partea tehnică, telefonul include suport 3G, o memorie internă de 1GB şi o cameră foto de doi megapixeli.

Modelul 7500 este similar în privinţa design-ului, însă nu oferă toate funcţiile fratelui său mai mare. Efectele de culoare sunt incluse, însă nu dispune de ecranul OLED şi nici de inserţii de aluminiu pe carcasă. Lipseşte şi suportul 3G, ca şi memoria internă, însă utilizatorii pot ataşa un card microSD pentru a rezolva această problemă.

Ambele modele Prism vor fi puse în vânzare în Europa în trimestrul al treilea. Nokia 7900 va costa 400 de euro, în vreme ce modelul 7500 va avea preţul de 210 euro.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...