Faceți căutări pe acest blog

marți, 22 aprilie 2008

Camcorder Xacti DMX-CA8: Scufunda-te si descopera minunile de sub apa!

Se face tot mai cald si gandul ne zboara catre mare. Ca niste adevarati obsedati de gadget-uri ce suntem, nu acceptam sa facem scufundari fara noua camera video Sanyo Xacti DMX-CA8!

Camcorder Xacti DMX-CA8: Scufunda-te si descopera minunile de sub apa!DMX-CA8 poate sa filmeze sub apa la o rezolutie de 640 x 480 pixeli, cu 30 de cadre pe secunda. Pozele sunt realizate de catre micutul camcorder la o rezolutie maxima de 8 megapixeli!

Nu trebuie sa-ti faci griji daca nu vezi bine rechinul ce se apropie de tine. Xacti DMX-CA8 are zoom optic 5X si un stabilizator optic care promite imagini de calitate chiar si atunci cand mainile tremura in prezenta monstrului.

Display-ul LCD este rotativ asa cum ne-a obisnuit Sanyo la seria Xacti, are 2.5 inci si 150.000 de pixeli rezolutie.

Camcorder Xacti DMX-CA8: Scufunda-te si descopera minunile de sub apa!Acumulatorul Li-Ion permite o autonomie de maxim 75 de minute in filmarea sub apa si 205 poze pana la o reincarcare. Recomandam si un costum de scafandru cu butelie daca doriti sa filmati pana cand se termina bateria..

Camcorder-ul masoara 70.4 × 40.5 × 111.4mm si cantareste 258 grame cu tot cu baterie si card SD. Dupa cum bine stiti, obiectele sunt mult mai usoare sub apa, asa ca Xacti DMX-CA8 n-ar trebui sa puna vreo problema in utilizare.

Sanyo Xacti DMX-CA8 va fi lansata in luna mai in Japonia, la un pret de aproximativ 490 dolari.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...