Faceți căutări pe acest blog

luni, 22 octombrie 2007

Heroes of Might and Magic V Tribes of the East

Heroes of Might and Magic V Tribes of the EastZiua de 16 octombrie 2007 a marcat lansarea celui de-al doilea, si probabil ultimului add-on al jocului de succes Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East. Si daca predecesorul sau, Heroes of Might and Magic V Hammers of Fate, a adus in scena rasa dwarf-ilor, nu se putea ca acest add-on sa nu vina si el cu un nou castel.

Deci, marea noutate a lui Tribes of the East o constituie adaugarea rasei orc-ilor, ce salasluiesc in castelul Stronghold. In plus, add-on-ul vine cu trei noi si foarte dificile campanii singleplayer, ce continua actiunea din Hammers of Fate.

Sunt prezente si alte cateva noi unitati (in afara de cele incluse la orci), noi vraji si noi artefacte, cat si alte harti pentru multiplayer. Iar cerintele de sistem sunt similare jocului initial (un CPU minim la 1.5 GHz cu 1 GB RAM + R8500 / GF Ti4200, recomanat dual core cu 2 GB RAM + RX1600 / GF 7600).


Sursa: ArenaIT

2 comentarii:

  1. Scufita Rosie se rataceste in padure si adoarme la poalele unui copac.Vaca trece pe acolo si,gandindu-se ca fetei ii e foame ,ii da cu ugerul plin de lapte pe la gura.
    Scufita,somnoroasa:
    -Pe rand,baieti,pe rand...

    RăspundețiȘtergere
  2. heroes 5 tribes of the east Cerinte minime de sistem

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...