Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 august 2007

Hellgate: London, in magazine pe 2 noiembrie

Electronic Arts şi Namco Bandai au anunţat data de lansare a jocului Hellgate: London. Jocul de tip role-playing action va ajunge pe rafturile magazinelor de Halloween. Jucatorii europeni se pot pregati sa isi croiasca drumul printr-o Londră infestată de demoni pe 2 noiembrie. In America de Nord jocul se va lansa pe 31 octombrie.


Producatorii jocului,Flagship Studios companie fondata de fosti membri ai echipei Blizzard Entertainment, spun ca Hellgate: London reprezinta urmatorul pas pe scara evolutiei jocurilor de tip RPG/Action combinand modul de joc traditional al RPG-urilor cu actiunea viscerala din shootere.


“Dorim ca jucatorii noştrii sa aibă paret de un joc de cea mai inalta calitate a declarat said Bill Roper, Directorul executiv al Flagship Studios. “Halloween este momentul care se potriveste perfect pentru lansare si ne-am asigurat ca Hellgate: London va avea o perioada suficienta de beta test pentru ca mai apoi sa jocul sa poata fi lansat.”


Sistemul de joc din Hellgate: London este inspirat din clasicul Diablo II si permite jucatorului sa isi dezvolte personajul, ales din mai multe clase (Templar, Blademaster, Evoker, Cabalist etc.) pe mai multe linii, sa obtina echipament superior, unic/de set si sa isi imbunatateasca obiectele din inventar cu ajutorul unui sistem similar celui cu rune din Diablo II. Monstrii ucisi vor "lasa" experienta, obiecte si bani, care pot fi apoi utilizati pentru comert cu anumite NPC-uri din zonele retelei subterane a metroului londonez, protejate prin magie de invazia demonilor.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...