Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 iulie 2007

Verdictul directorului EA: Toate jocurile video sunt plictisitoare

Jocurile video de astăzi sunt plictisitoare şi prea complicate pentru majoritatea consumatorilor, a afirmat directorul general al celei mai mari companii producătoare de jocuri video, Electronic Arts, într-un interviu acordat publicaţiei Wall Street Journal, citat de Reuters.

Piaţa jocurilor video cere producţii care să coste mai puţin şi să fie mai puţin dificile, a spus directorul EA, John Riccitiello. Industria jocurilor video trebuie să se extindă mai agresiv dincolo de audienţa obişnuită, să se adreseze mai mult consumatorilor ocazionali şi să experimenteze noi strategii de vânzări, potrivit lui Riccitiello. Prea puţini dintre utilizatori apucă să ajungă la finalul unui joc obişnuit, a cărui poveste poate dura şi 40 de ore.

John Riccitiello a devenit director executiv al EA din aprilie. El a fost partener cu afaceri cu solistul formaţiei U2, Bono, în cadrul firmei de investiţii Elevation Partners. Vânzările companiei EA în anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie au fost de 3,09 miliarde de dolari, cu 5% mai mult ca anul trecut.

Sursa: NewsIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...