Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 7 iulie 2007

Barbat chinez ucis de explozia unui telefon mobil

In China, un barbat a murit dupa, ce se pare, telefonul sau mobil a explodat in buzunarul sau de la piept. Sudor, Xiao Jinpeng lucra la Instalatia de Preparare a Minereurilor Yingpan din provincial vestica Gansu, cand, conform rapoartelor, telefonul sau mobil a explodat subit. Barbatul a murit mai tarziu, in spital.

Este vorba despre un telefon marca Motorola, iar rapoartele Agentiei Oficiale de Stiri Xinhua citeaza un purtator de cuvant al companiei, care spune ca firma se indoieste ca se poate da vina pe componente, sugerand posibilitatea folosirii unei baterii contrafacute. In majoritatea cazurilor anterioare de explozie a telefoanelor mobile, in urma investigatiilor s-a descoperit ca bateriile erau copii de calitate inferioara, si nu componente originale furnizate de producator.

"Cunoastem cazul accidentului ce a avut loc intr-o unitate de sudori din Gansu", a spus un purtator de cuvant al Motorola la Beijing, "Pana acum, dovezile preliminare sugereaza slaba posibilitate ca un telefon mobil sa fi cauzat acest accident. Lucram alaturi de autoritatile chineze si investigam sursa accidentului."

Forta exploziei telefonului a rupt coastele domnului Jinpeng, iar fragmente de os i-au strapuns inima.
Sursa: mobilissimo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...