Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 februarie 2008

Copiii pirateaza cardurile parintilor

Copiii care au incercat sa utilizeze cardurile parintilor pentru a face achizitii pe Internet au reprezentat unele dintre cele mai frecvente situatii de tentativa de frauda in magazinele online.
Chiar daca s-au dovedit a fi puerile, tentativele de frauda au vizat in principal reincarcarea electronica a cartelelor GSM.

De asemenea, incercarile de folosire a cardurilor furate, indeosebi carduri emise in Statele Unite, s-au plasat in acest top intocmit pentru anul 2007 de catre integratorul de solutii de comert electronic Gecad ePayment. "Alte tentative de fraudare au implicat conturi de PayPal alimentate cu carduri furate sau chiar conturi de PayPal internationale furate, precum si tentative de frauda prin conturi bancare virtuale, din afara Romaniei", declara Cristian Badea, CIO ePayment.

Toate acestea insa nu au depasit nivelul de 1,5% din numarul total al comenzilor efectuate cu card bancar, cel putin in magazinele care folosesc solutia ePayment. Toate incercarile de fraudare au fost respinse.



Sursa: Romania Libera

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...