Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 noiembrie 2007

A scazut numarul de ore de joc pe PC

Conform ultimei statistici date publicitatii de catre comunitatea de jocuri online si Xfire, numarul de ore petrecute in joc pe PC-uri de catre comunitatea sa de 8 milioane de jucatori a scazut in luna octombrie.



Daca scaderea din luna septembrie (comparativ cu august) a fost explicabila prin incepearea scolilor, evolutia din octombrie se inscrie pe o directie diferita fata de anul trecut.

Numarul orelor petrecute in cele mai accesate jocuri (World of Warcraft, Call of Duty 2 Multiplayer si Counter Strike Source) au crescut an de an. In octombrie insa, acestea au scazut cu 2 procente.



O explicatie pentru aceasta descrestere ar putea fi legata de lansarea lui Halo 3 Xbox 360, pe 25 septembrie. Comparativ cu datele inregistrate anterior, se pare ca exista o crestere de 10% in timpul petrecut zilnic in joc in luna noiembrie fata de octombrie. Aceasta crestere este pusa pe seama lansarilor care au marcat ultimele saptamani, mai exact Hellgate: London si Call of Duty 4: Modern Warfare.

Conform datelor detinute de Xfire, World of Warcraft continua sa domine, cu 332.139 de ore, urmat de Call of Duty 2 Multiplayer (143.143) si Counter-Strike Source (109.978).



In ceea ce priveste topul MMO din punct de vedere al inregistrarilor, WoW se claseaza in continuare pe primul loc, urmat de Eve Online, Lord of the Rings Online, Lineage II si Star Wars Galaxies.

Inregistrati sau nu pe Xfire, ar fi interesant sa aflam preferintele cititorilor nostri in materie de jocuri online.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...