marți, 13 noiembrie 2007

Dovezi ca lumea e nebuna..

In Liban, e legal sa faci sex cu animalele, dar numai cu animalele femele. Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu moartea.

--------------------------

In Bahrein, un ginecolog mascul, poate, legal, sa examineze organele genitale ale unei femei, dar ii e interzis sa se uite direct in timpul examinarii. Are voie sa „o” vada folosind o oglinda. Oare arata altfel inversata?

---------------------------

Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale mortilor. Si groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie acoperite cu o caramida sau un lemn. Cum dracu cu o caramida?

----------------------------

Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea.

-----------------------------

In Guam exista meseria de dezvirginator, iar virginele platesc pentru privilegiul de a fi dezvirginate de meseriasul asta. Motivul? Legea din Guam interzice virginelor sa se casatoreasca. Sa vorbim cinstit acum: Exista oare un job mai beton ca asta in lume?

-----------------------------

In
Hong Kong o femeie care isi prinde barbatul cu alta femeie e imputernicita de lege sa-l omoare. Daaarrr...numai cu propriile maini. Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel. Ah,Justitia!!!

------------------

Femeile in sanii goi pot sa fie vanzatoare in
Liverpool, Anglia. Daaarrrr...numai in magazine de vanzare a pestilor tropicali. E logic, nu?

-------------------

In Cali,
Columbia, o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie martora. Ti se face parul maciuca, in plus soacra stie de acum incolo ce valoreaza ...scula ta. Wow, wow....

--------------------

In
Santa Cruz, Bolivia, este ilegal unui barbat sa faca sex cu mama si cu fiica in acelasi timp. Imaginati-va cate cazuri s-au intamplat de a trebuit sa faca o lege pentru asta.

----------

In
Maryland, he..he.., e ilegal sa vinzi prezervative de la automate. Cu o singura exceptie: daca sant vandute impreuna cu bauturile alcoolice la aparatele de la locurile de munca (birouri,santiere..etc...etc...)

--------------------

Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. De asta zambea Flipper tot timpul..........

------------------

Cel mai puternic muschi din corp e....limba. Periculos...orice comentariu....

__________

Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata.
Intoxicata cu alcool sau cu ce? Guvernul o fi platit pentru cercetarea asta interesanta?

----------------------------

Fluturii degusta cu piciorul... ihhh...

------------------------------

Steaua de mare n-are creier. Cunosc si multi oameni care n-au......


Thx C-tyn

Un comentariu:

  1. Lumea e nebuna .... Un barbat de 33 de ani din Mumbai s-a insurat cu o catea in speranta ca-si va spala astfel pacatul de a fi ucis doi caini, cu mai multi ani in urma, dar si pentru a se vindeca de paralizie. P. Selvakumar a luat socanta decizie dupa ce s-a sfatuit cu astrologul din satul sau, care i-a sugerat ca doar "casnicia" cu Selvi il va ajuta sa se vindece. Potrivit declaratiilor barbatului, cosmarul a inceput in urma cu 15 ani, dupa ce a spanzurat doi caini pe care-i surprinsese in timp ce se imperecheau. "La patru zile dupa ce i-am omorat, mi-au paralizat mainile si picioarele, apoi nu am mai auzit cu o ureche", a povestit indianul. Astrologul l-a sfatuit sa-si gaseasca o catea vagaboanda, sa o spele, sa o imbrace in sari si sa se casatoreasca la templu. Supus, indianul i-a urmat sfaturile intocmai. Ceremonia s-a desfasurat intr-un cadru solemn, cateaua purtand la gat o ghirlanda sacra. In India, astfel de ceremonii nu sunt interzise, dar au loc de obicei la tara, in zone izolate, la sfatul vracilor. Cei care se casatoresc cu animale pot oricand sa se casatoreasca si cu un alt om fara a fi nevoiti sa divorteze.

    RăspundețiȘtergere