Faceți căutări pe acest blog

duminică, 7 decembrie 2014

Top 5 telefoane cu cea mai mare durata de functionare a bateriei

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România a realizat un studiu privind telefoanele mobile și smatphones, în cadrul căruia a testat 410 modele, de la 31 de producători.

Astfel, dacă intenționați să achiziționați un telefon mobil care să aibă o durată mare de funcționare a bateriei, trebuie să vă îndreptați către modelele Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note II GT-N7100 sau Motorola RAZR Maxx XT910.
Acestea au obținut cel mai mare calificativ din punct de vedere al duratei de funcționare a bateriei,dintre toate modelele testate. Astfel, Samsung Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Note II GT-N7100 au obținut, fiecare, nota 9,8 din 10.


Modelul Motorola RAZR Maxx XT910 a fost cotat cu 9,3, iar Huawei Ascend W1-U00 a obținut nota 9,1.

Poziția a cincea în topul telefoanelor cu cea mai mare durată de funcționare a bateriei de găsește modelul Samsung Galaxy S4 Zoom, căruia i-a fost acordată nota 9. 

La polul opus, telefoanele care au obținut cel mai mic calificativ din punct de vedere al duratei de funționare a bateriei sunt Nokia Lumia 710, cu o notă de 2,9 și modelele Samsung Galaxy Y Pro GT-B5510 și Nokia Lumia 820, fiecare notate cu 3,7.  Top 5 este completat de Nokia N9, cu o notă de 3,9 și Huawei Ideos X3 U8510, punctat cu 3,9. 

Dacă decizia cumpărării este bazată pe specificația calității de redare a sunetului, clasamentul arată cel mai mare calificativ după această caracteristică a fost obținut de următoarele modele: HTC One X+ (8,2), Sony Xperia Z Ultra (8,2), Nokia Lumia 1020 (8,2), Sony Xperia Z1 (8,2) și Nokia Lumia 1520 (8,2). 

6 comentarii:

  1. galaxy note 3, 31 de ore de activitate a tinut bateria

    RăspundețiȘtergere
  2. bună, aș dori dacă se poate să îmi spuneți cât m-ar costa pentru a-mi publica la Dumneavoastră pe Blog un articol sau un link către magazinul online www.holdingshop.ro, aș dori un email la office@holdingshop.ro sau telefonic la 0744188800

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare tututor. Eu am un Samsung Galaxy S5 si sunt foarte multumit de el. Il incarc odata la 2 zile,in conditiile in care il folosesc la capacitate maxima.Recomand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Detin un Samsung Galaxy Note II si aveti dreptate are o baterie spectaculoasa uneori as putea zice bineteles ii mai dau un scan la aplicatii sa nu ruleze nimic aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am samsung, si nu prea ma tine bateria... asa ca lasa de dorit...

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...