Faceți căutări pe acest blog

duminică, 25 septembrie 2011

Cele mai aşteptate jocuri din lume

Mergem acum într-o lume spectaculoasă, cea a jocurilor video. Şi asta pentru că toamna acestui an se anunţă plină de premiere. Mariile companii, de la Ubisoft, Electronic Arts, la Epic Games şi Rocksteady, au anunţat lansarea unor producţii spectaculoase. Iată care sunt cele mai aşteptate jocuri din întreaga lume!



Toamna acestui an promite câteva zeci de titluri noi pe piaţa jocurilor video. Unul dintre cele mai aşteptate jocuri este Assassin’s Creed: Revelations, al patrulea titlu al francizei cu acelaşi nume, ce va fi lansat în noiembrie 2011.




Acţiunea jocului dezvoltat de Ubisoft se petrece în Constantinopol, acolo unde Ezio Auditore, aflat pe urmele legendarului asasin Altair, va infrunta amenintarea templierilor ce creste in interiorul Imperiului Otoman. Un alt joc care deja a atras peste 300 de mii de rezervări inainte de lansarea de pe 25 octombrie este Battlefield 3. Noul shooter de la EA Games il va antrena pe gamer intr-o serie de misiuni pline de adrenalina, desfasurate in locatii urbane, de la New York, la Paris si pana in Teheran.Una dintre cele mai spectaculoase misiuni include o lupta cu elicoptere.



O alta productie asteptata cu mare interes de gameri este noul Call of Duty: Modern Warfare 3. Jocul, ce ar urma sa fie lansat pe 8 noiembrie, il are in prim-plan pe Vladimir Makarov, care, dupa ce il ia ostatic pe presedintele Rusiei, invadeaza Manhattan-u

Sursa

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...