Faceți căutări pe acest blog

duminică, 3 aprilie 2011

Încep să apară calculatoarele fără tastatură

Industria IT și telecom se bazează tot mai mult pe funcțiile touch ale ecranelor de telefoane, tablete-PC sau laptopuri. Și se renunță la tastaturi în favoarea unui ecran secundar.

Acer Iconia, laptopul dual-screen al producătorului taiwanez, a câștigat anul acesta premiul Last Gadget Standing la Consumer Electronic Show din Las Vegas.



„Iconia Touchbook dovedește din nou faptul că Acer dezvoltă și reinventează concepte IT“, a declarat în momentul respectiv Bogdan Iftemie, directorul de vânzări al Acer România. Deși nu este cazul unui nou concept (primul notebook cu dual-screen fiind un Toshiba Libretto, care între timp a ieșit din fabricație), Iconia reușește să convingă că laptopul poate fi utilizat la fel ca un smartphone cu touchscreen de ultimă generație. Evident, la o scară de mărime incomparabilă.

Citiți mai multe pe capital.ro.

Un comentariu:

  1. Si cine se va simti confortabil sa folosesasca o tastatura touch la un laptop? Ce se intampla daca, din greseala, atingi cu podul palmei unele taste pe care nu doreai sa le atingi? Inca o chestie: Acest laptop mai are palmrest?

    Parerea mea, ca nu este o inventie foarte stralucita

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...