Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 august 2009

Romanii cheltuiesc intre 70 si 80 lei/luna pe servicii TV, de telefonie si Internet

Romanii cheltuiesc, in medie, intre 70 si 80 lei pe luna pentru servicii de telefonie, Internet si televiziune, ceea ce reprezinta, conform unui studiu realizat de catre DCS, aproximativ 8% din bugetul mediu al unei familii.
Comparativ, aceasta suma este mult mai mica decat cea cheltuita in statele din vestul Europei, unde ea se incadreaza intr-un interval cuprins intre 60 si 80 euro.

"Romania ramane in continuare o piata guvernata de pret, pentru toate categoriile de servicii si produse de telecomunicatii. Cu toate acestea, in ultimul an, putem observa o crestere a asteptarilor clientilor privind calitatea serviciilor si caracteristicilor acestora.

Desi cu un grad de penetrare de peste 100%, in cazul unor anumite tipuri de servicii (cum este spre exemplu telefonia mobila), piata din Romania mai are inca un potential de crestere destul de mare pe servicii de telefonie, Internet, televiziune", a declarat Dinu Malacopol, CEO Digital Cable Systems (DCS).




Conform datelor obtinute de companie, la ora actuala, cel putin 60% dintre gospodariile din Romania au televiziune prin cablu sau satelit, 25% folosesc servicii de Internet, iar procentul celor care dispun de un post de telefonie fixa se indreapta tot catre 25%.

Dintre aceste tipuri de servicii, Internetul are chiar si in contextul actual, cel mai mare potential de crestere, cu rate anuale de peste 10%.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...