Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 iunie 2009

Noutăţi în lumea GSM din România: Asigurări "de viaţă" pentru telefoanele mobile

Românii nu mai sunt nevoiţi să stea cu ochii ca pe butelie pe telefonul mobil. Aceştia pot opta pentru o asigurare "de viaţă" pentru aparat. Şi nu e singura noutate în lumea GSM. Companiile de telefonie au introdus şi servicii care protejează datele din telefon.

Prin asigurarea de aproape doi euro pe lună, telefoanele mobile sunt acoperite în caz de deteriorare sau furt.

În primul rând, clientul trebuie să meargă la poliţie unde se face un raport. În caz de deteriorare, se merge direct la asigurator.


Telefonul furat sau stricat este înlocuit cu altul similar în limita a 1.000 sau 1.500 euro în funcţie de asigurare, preţul ei fiind inclus în factura telefonică.

Totodată, serviciul de transfer de conţinut ajută clienţii să beneficieze de toate avantajele unui nou telefon mobil păstrând accesul la informaţiile din telefonul vechi. Transferul costă 5 euro şi durează doar câteva minute.

Dependenţii de internet pot să acceseze orice site de pe telefonul mobil, ofertele fiind care mai de care mai tentante.

La ora actuală, în România sunt pe piaţă aproape 24 de milioane de sim-uri. Adică mai mult decât populaţia ţării. Dintre acestea, 70% sunt cartele, iar 30% abonamente.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...