Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 iunie 2009

Noul iPhone 3GS (FOTO)

Apple a anunţat Noul iPhone 3GS, cu o cameră îmbunătăţită, o autonomie mai mare şi mai mult spaţiu de stocare. Handsetul a fost prezentat luni la Worldwide Developers Conference din San Francisco. La exterior device-ul este identic cu actualul iPhone 3G. Majoritatea îmbunătăţirilor au fost făcute doar la interior: Apple susţine că aparatul este de trei ori mai rapid.

Acum suportă HSDPA 7.2Mbps şi dispune de o cameră îmbunătăţită, de la 2 la 3 megapixeli, cu autofocus şi macro. În plus poate să şi filmeze cu calitate VGA, la 30 fps. Sunt incluse, de asemenea, funcţii de editare foto şi cea de upload direct pe internet sau prin MMS. A fost adăugată şi o busolă digitală.


Noul telefon utilizează sistemul de operare iPhone 3.0. Autonomia handestului a fost şi ea îmbunătăţită, ajungând acum la nouă ore pentru navigarea pe internet, 10 ore de redare a fişierelor video, 30 de ore de muzică şi cinci ore dacă se vorbeşte prin 3G.

Mai mult, este disponibilă acum şi memoria de 32 GB pentru 300 de dolari, iar versiunea de 16 GB costă 200 de dolari. În Europa, iPhone 3GS va ajunge la sfârşitul acestei luni. Tot atunci va fi cunoscut şi preţul penru continentul european.

Sursa

9 comentarii:

  1. mare blog...am intrat aici sperand sa gasesc o informatie noua.

    De fapt e un copy/paste din stirea publicata pe antena3.ro

    Multumesc pt timpul pierdut, nu o sa mai deschid site-ul asta vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate imbunatastesc ceva la bateria aia fiindca la modelul 3g tine foarte putin

    RăspundețiȘtergere
  3. I love it. Iphones are a great invention, if you ask me.

    RăspundețiȘtergere
  4. Here's how science and technology has changed the way we communicate with each other: iphones are even replacing mobile phones.

    RăspundețiȘtergere
  5. If you want new technology for iphones or mobile phones, you should know that China is the country trying to find it. There are many successful companies in here, software parks, universities that specialize in software development.

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...