Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 iunie 2009

Microsoft reduce pretul pentru Windows 7

Microsoft, a anuntat ca preturile pentru viitorul sistem de operare Windows 7 sunt asemanatoare cu cele ale Vista, iar cei care achizitioneaza PC-uri inainte ca sistemul sa fie pus in vanzare vor beneficia de actualizari gratuite ale acestuia, scrie presa internationala.
Pentru a creste cererea printre cei care vor sa achizitioneze un nou computer, Microsoft a anuntat ca va accepta un numar limitat de comenzi inainte de lansare si va vinde versiunea pentru mai putin de 50 dolari, scrie InformationWeek.


Persoanele care cumpara versiunea Windows Vista Home Premium, Business sau Ultimate vor beneficia de actualizari gratuite cand Windows 7 va deveni disponibil la data de 22 octombrie.

Microsoft a oferit un program similar de actualizare inaintea lansarii Vista, determinand producatorul de software sa amane veniturile Windows pentru urmatoarele trimestre. Compania nu a anuntat in ce fel vor afecta rezultatele trimestriale programul Windows 7.

Compania de software a anuntat ca pentru a actualiza masinariile cu versiunea Windows 7 Home Premium utilizatorul va scoate din buzunar 120 dolari, cu 10 dolari mai putini decat pachetul Windows Vista.

Costul va fi similar chiar daca in computerul utilizatorului este instalat Windows XP sau Windows Vista.
Apple a anuntat la inceputul lunii iunie ca actualizarea noului sau sistem de operare, numit Mac OS X Snow Leopard, va costa 30 dolari.

Microsoft spera ca debutul Windows 7 sa fie mult mai convingator decat cel al Vista. Actualul sistem de operare a fost criticat pentru intarzieri, iar cand a fost lansat, in ianuarie 2007, multi consumatori s-au plans ca este “incet” si nu este compatibil cu actualele instrumente si programe.

Compania a refuzat sa declare ce efecte vor avea preturile Windows 7 asupra netbook-urilor, categoria de laptop-uri ieftine si de mici dimensiuni. Este posibila o scadere a preturilor deoarece majoritatea dintre acestea folosesc versiunea Windows XP.

Microsoft a anuntat ca va face o versiune a Windows pentru Europa care nu contine browser-ul web Internet Explorer, pentru a evita sanctiunile regulatorilor anti-trust.

Brad Brooks, vice-presedinte de marketing al Windows, a declarat ca Microsoft nu are destul timp pentru a modifica actualizarea soft-ului in Europa si planuieste vanzarea versiunii obisnuite Windows 7 catre consumatorii europeni, cel putin pana in luna decembrie.

Windows 7 va fi lansat in Romania si pe toate celelalte piete din lume in 22 octombrie 2009, a anuntat la inceputul lunii directorul diviziei Windows din cadrul Microsoft Romania, Tudor Galos.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...