Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 mai 2009

Teza unica la limba romana se amana pana pe 7 mai

Andronescu: Salariile profesorilor nu vor fi afectate. Teza unica la limba romana se amana pana pe 7 mai

La finalul intalnirii cu sindicatele din invatamant, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a precizat ca salariile profesorilor nu vor fi afectate. Demnitarul a mai spus ca teza la limba romana va fi amanata pana pe 7 mai, iar restul tezelor se vor sustine cum era programat.
"Restul tezelor unice vor fi date in functie de calendarul deja stabilit, respectiv pe 13 şi 21 mai. Le multumesc reprezentantilor federatiilor sindicale din invatamant, pentru ca au inteles sa renunte la protestul de maine (marti - n.r.)", a declarat Andronescu.
Anton Hadar, vicepresedintele Alma Mater a declarat ca Ministrul Finantelor, Gheorge Pogea a prezentat cu cifre si statistici situatia bugetului, spunand ca "Butelia nu are oxigen, acum patru ani era anvelopa". "Problemele educatiei sunt de fapt problemele Guvernului Romaniei, nu doar al ministerelor", a declarat Hadar.
Cercetarea a primit promisiunea ca va putea sa foloseasca creditele angajabile, Ministrul Educatiei spunand ca se va infiinta o comisie de monitorizare a modului in care au fost si vor fi cheltuiti banii pentru investitii.
Sindicatele si reprezentantii Guvernului au convenit sa se intalneasca, din nou, miercuri, pentru a discuta termenii in care personalul din invatamant sa renunte definitiv la greva generala.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...