Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 martie 2009

Conducator auto analfabet!


Posesorul unui permis obtinut in urma examenului sustinut in Arges a fost oprit de un echipaj de politie pentru ca nu avea rovigneta.

Si-au dat seama ca e o problema cu el, cand au vazut ca ii ia o jumatate de ora sa completeze procesul verbal, asa ca au sesizat Directia Generala Anticoruptie.

Barbatul a fost chemat la sediul Politiei Arges, unde a venit cu camionul. Acolo a fost testat de politisti si i s-a cerut sa recunoasca semnele de circulatie rutiera, care in plus aveau si explicatia sub desen, dar omul nu a trecut examenul...

Mai mult, ca si cum nu ar fi fot de ajuns intreg scandalul din Arges, la Sfantu Gheorghe 19 persoane, dintre care cinci lucratori ai Serviciului Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, sunt cercetate penal intr-o ancheta declansata de Directia Generala Anticoruptie.

Sunt acuzate de dare si luare de mita, trafic de influenta si complicitate. 23 de perchezitii s-au pornit simultan in aceasta dimineata.

A fost luata la perchezitii si o scoala de soferi din Covasna si o firma care se ocupa de pregatirea dosarelor de inmatriculare auto din Sfantu Gheorghe. Anchetatorii ridica documente si aparatura electronica - in special calculatoare.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...