Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 februarie 2009

Are 84 de copii

Daad Mohammed (60 de ani) din Emiratele Arabe Unite are 84 de copii şi mai vrea. Este bucuros că are cea mai mare familie din lume.

Daad Mohammed a reuşit să aibă atât de mulţi copii cu 17 soţii diferite şi este hotărât să nu se oprească aici. Legile din ţara sa acceptă poligamia, un bărbat având voie să aibă cel mult patru neveste odată. Însă Daad a dezvăluit că şi-a schimbat mereu soţiile, renunţând la oricare dintre acestea, dacă nu mai era fertilă.

Pensionarul se mândreşte că toate i-au apreciat şi îi apreciază performanţele din pat. Ca o dovadă a potenţei sale ieşite din comun, Daad mărturiseşte că face sex în fiecare zi, câte două partide de dimineaţa şi şase sau şapte seara. Nu ţine minte toate numele copiilor săi, dar de câte ori îi vede face tot ce-i stă în putinţă să-şi amintească cum îi cheamă.

“Îmi place să am copii, aşa că mă însor precum Profetul Mahomed”, spune Daad Mohammed, subliniind că patru soţii nu îi sunt de ajuns şi că, dacă ar exista o cale să poată avea mai multe soţii odată, ar căuta-o.

Articolul integral aici

Oare tatal de 13 ani cati copii o sa aiba la 60 de ani?



2 comentarii:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...