Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 decembrie 2008

Cea mai batrana mama din lume are 70 de ani

O femeie din statul indian Haryana a nascut o fetita dupa ce a urmat un tratament de fertilizare in vitro, devenind cea mai varstnica mama din lume.
Rajo Devi, din satul Alewa, din districtul Haryana, a nascut o fetita sanatoasa saptamana trecuta, in urma fertilizarii in vitro, care a fost realizata la Centrul National al Fertilitatii din Hisar, potrivit unor surse din spital.

Sotul lui Devi, Bala Ram, in varsta de 72 de ani detine un teren. Cuplul era blamat social pentru ca de 50 de ani nu aveau copii.

Medicul Anurag Bishnoi de la Centrul National al Fertilitatii i-a ajutat sa isi implineasca visul.


"Rajo Devi si Bala Ram au venit la centru pentru tratament, iar transferul embrionului s-a facut pe 19 apilie, in data de 28 noiembrie, Devi dand nastere unei fetite. Copilul cantareste 1.500 de grame si este sanatos", a spus Bishnoi.

O femeie din Romania, Adriana Iliescu, cadru universitar pensionat, a detinut recordul de cea mai batrana femeie care a nascut, in anul 2006 la varsta de 67 de ani.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...