Faceți căutări pe acest blog

duminică, 2 noiembrie 2008

Formula Zero: McLaren prezintă maşina de Formula 1 a viitorului - FOTO

În timp ce Lewis Hamilton se luptă în acest weekend pentru titlul de campion mondial, echipa sa, McLaren, a dezvăluit maşina de Formula 1 a viitorului.
Maşina, denumită Formula Zero Racer, va concura pe piste abrupte, transparente, permiţându-le spectatorilor o perspectivă mai clară asupra acţiunii - chiar de dedesubtul ei.
Conceptul, realizat de Mercedes, este unul dintre cele nouă design-uri intrat în LA Design Challenge 2008. Nouă studiouri din sudul Californiei se vor întrece în realizarea celei mai bune maşini de curse pentru "Sporturile cu motor din 2025", informează Daily Mail.

Formula Zero Racer este realizată astfel încât să cuprindă emoţia Formulei 1, dinamica bob-ului şi eficienţa yachting-ului, potrivit companiei Mercedes.

Mercedes a declarat că design-ul este o moştenire a maşinilor de curse Mercedes Benz, din anii '30.


Formula Zero, ce va face parte din revoluţia verde a Formulei 1, va avea un "înveliş" solar aero-eficient, un motor electric şi o pânză rigidă aerodinamică.

Fiecare echipă va fi încărcată cu acelaşi nivel de energie, iar câştigătorii vor fi hotărâţi nu numai în funcţie de timp ci şi de eficienţa energetică.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...