Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 noiembrie 2008

FIFA Manager 09 se lansează în această săptămână în România

Jocul FIFA Manager 09 se va lansa în această săptămână şi în România. Data oficială de lansare a acestui joc a fost 31 octombrie 2008.


Jucătorul poate alege cum doreşte să joace FIFA Manager 09, de la manager de jucători, până la proprietar de club, dar poate să decidă şi dacă doreşte să permită sacking-ul în joc şi să aleagă câţi jucători iau parte.

În FIFA Manager 09 se poate activa opţiunea de afişare a nivelului general al jucătorilor şi al talentelor pentru a vedea calificativele per total ale jucătorilor în timpul jocului (această opţiune nu poate fi activată după ce a pornit jocul).


Nivelul jucătorilor variază între 1 şi 99, iar nivelul unei echipei este media nivelurilor tuturor jucătorilor. Nivelul unui jucător este un bun indicator al modului în care va juca într-un meci. Tacticile pe care jucătorul doreşte să le utilizeze în meciuri pot avea un efect semnificativ asupra performaneţelor sale. De exemplu, nivelul unui winger creşte dacă va da pase scurte, dar dacă aplică o strategie cu pase lungi, nu va juca pe baza punctelor sale forte şi performanţa sa în timpul meciului este posibil să aibă de suferit.

Jucătorul poate determina ce ţări şi ligi doreşte să simuleze, cu ajutorul meniurilor Lowest League Simulated, dar deşi oferă mai mulţi jucători, simularea mai multor ligi reduce viteza jocului.

Unul dintre cele mai interesante moduri de joc oferă oportunitatea de a controla un jucător de-a lungul meciurilor unui club atunci când joci în modul Meci 3D.

Cerinţe de sistem:
SO Windows XP(SP2)/Vista
Procesor: XP: 2,6 GHz sau mai rapid
Vista: 2,8 GHz sau mai rapid
Intel Pentium 4 sau echivalent
Memorie: XP 1 GB RAM
Vista: 2 GB RAM
Hard Disc 3,42 GB
DVD-ROM 8x
Placă video 128 MB cu pixel shader 2.0

Placă de sunet Compatibilă DirectX 9.0c
DirectX Versiunea 9.0c (inclusă)
Placă de sunet Compatibilă cu DirectX 9.0c
Multiplayer pe un singur sistem 2-4 jucători pe 1 PC
Modalităţi de control Tastatură, maus sau Dual Analogue Gamepad
Conexiune la Internet necesară

Plăci video acceptate: NVIDIA GeForce 6600 sau superioară; ATI Radeon X700 sau superioară.



Sursa: Realitatea.net




3 comentarii:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...