Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 octombrie 2008

TV Online - programe cu mii de posturi TV online gratuite

În comparaţie cu site-urile Web, aceste programe au un avantaj destul de important: nu trebuie să instalezi plugin-uri sau addon-uri pentru Internet Explorer pentru a le urmări.

Super Internet TV

Autointitulat Super Internet TV, acest program are o bază foarte bogată de posturi TV online, peste 1.900. Alături de acestea, în baza de date se mai regăsesc peste 5.000 de posturi de radio online şi aproximativ 200 de camere Web care transmit live din diverse colţuri ale lumii.
Posturile accesate în mod frecvent pot fi salvate la Favorites. Din păcate, Super Internet TV este un program comercial ce poate fi utilizat gratuit doar pentru 21 de zile.

Super Internet TV

TvAnts

TvAnts este un program atipic pentru categoria din care face parte. Nu are lista cu posturile TV online ordonate alfabetic sau pe criteriu regional. Accesarea unui post se face prin căutare. De exemplu, dacă vrei să cauţi un post de sport este suficient să dai un search după cuvântul sport, iar programul va returna toate posturile care au în denumire sau descriere acest cuvânt.

În caz că este necesar un anumit codec pentru redarea unui stream TV, programul va realiza singur instalarea, dar nu înainte de a cere acordul utilizatorului. Avantajul lui TvAnts este faptul că nu costă nimic, este free ... dar trebuie sa suporti 2 linii de reclame!
TvAnts

OnLineLive

OnLineLive este un program gratuit şi extrem de simplu de folosit avand o listă destul de bogată de posturi româneşti în baza de date

OnLineLive
În afară de cele trei programe amintite, pe Internet mai pot fi găsite cel puţin câteva zeci de aplicaţii asemănătoare. Însă multe dintre acestea ascund adevărate capcane, de la adware la spyware.

Sursa

6 comentarii:

  1. mai bine ma duc la cinema :D ... la noi s-a desfiintat "mai bine ma duc in padure"

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si noi cinema in oras... chiar 2-ua, acum zero barat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fac telenovelele din Campulungeni :))) si crd ca un rol important in desfiintarea Cinema-ului il are Internetul... toti elevii iau filme de pe net si le vad cu cel putin juma de an inainte sa apara la Cinema :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Este mai bun http://www.tv-online.ro, nu trebuie sa instalezi nimic nici plaginuri, merge direct.

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...