Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 octombrie 2008

Primul joc Prince of Persia, reeditat pentru consolele Next-Gen

Primul joc Prince of Persia, creat în anul 1989, a fost reeditat şi se va lansa pe 23 octombrie 2008 în versiunea PlayStation 3.

Dezvoltat de Ubisoft Bulgaria, Prince of Persia Classic va fi un remake al jocului original Prince of Persia. Noul joc are la bază acelaşi design de nivel, scene de acţiune bazate pe dueluri şi puzzle-uri ca şi jocul care ne-a ţinut ore întregi în faţa monitoarelor în 1989.

Proiectat pentru consolele Next-Gen, Prince of Persia Classic introduce un character design îmbunătăţit, animaţii mult mai detaliate şi noi efecte vizuale care să confere jocului un aspect 3D.



Jucătorii vor avea parte de surprize în ceea ce priveşte noile capcane, noile puzzle-uri şi noii oponenţi, promit producătorii acestui joc. Prince of Persia Classic pentru PlayStation Network va avea o clasificare ESRB de “T for Teen”.

Fanii Prince of Persia vor juca din nou rolul prinţului care are la dispoziţie 60 de minute pentru a salva o prinţesă de la moarte. În timp ce Sultanul Persiei participă la un război, un vizir apropiat Sultanului pune la cale un plan întunecat, pentru a ajunge să preia conducerea Persiei. Acesta o întemniţează pe frumoasa prinţesă a Persiei oferindu-i o oră pentru a alege – ori se mărită cu el, ori o ucide.

Sursa: Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...